Vjenčani pokloni

Vjenčani pokloni

 

 

 

Umjetničko djelo je uvijek lijep, vrijedan i trajan poklon.


Galerija Luka pripremila je poseban program darivanja za mladence. Posjetom našoj galeriji, mladenci biraju umjetnička djela za svoju poklon galeriju tj. listu želja. Pri tome sa našim osobljem dogovaraju sve detalje kao što je npr. opremanje slika (okvir, paspartu) , ukrašavanje poklona (pakiranje, mašnice). Na taj način mladenci prema svom ukusu i željama biraju umjetnička djela koja će krasiti njihov dom.


Kako bi gosti imali što bolji uvid u želje mladenaca, te lakše donijeli odluku o kupovini ovakvog poklona, odabrana poklon galerija tj. lista želja mladenaca bit će prezentirana na posebnoj stranici  , te vidljiva samo mladencima i njihovim gostima.


Ako se radi o vrednijem djelu, gosti imaju mogućnost da kupovinom poklon kartice  u određenoj vrijednosti doprinesu zajedničkoj kupovini poklona. Detalji ove opcije dogovaraju se s mladencima i dostupni su na stranici poklon galerije.


Ukoliko kao poklon mladencima kupujete sliku samostalno, nema potrebe da se brinete o tome hoće li se poklon svidjeti mladencima ili ne s. Mladenci imaju mogućnost naknadno poklonjenu sliku zamijeniti za bilo koju drugu u istom cjenovnom razredu.


Kupovinom poklona za mladence na ovaj način, mladenci stječu pravo na određene beneficije i poklone od strane Galerije Luka.