Kupovina i plaćanje

 Izaberite jedan od načina kupovine i plaćanja:


- gotovinsko ili virmansko plaćanje

- kupovina direktno u prostoru galerije u Shopping centru Prečko, Zagreb

- plaćanje s karticama uz mogućnost obročnog plaćanja – isključivo pri kupovinu u galeriji

- naručite sliku s dostavom na vašu adresu – plaćanje prilikom preuzimanja pošiljke

 

Cijena


Istaknute cijene proizvoda su maloprodajne cijene izražene u eurima i odnose se na sve vrste plaćanje. Galerija Luka j.d.o.o. nije u sustavu PDV-a tako da su sve cijene na ovim stranicama izražene bez PDV-a. Važeća cijena je cijena izražena u eurima, dok cijene izražene u ostalim valutama imaju samo informativnu vrijednost. Galerija Luka ne garantira da su sve cijene i podaci na ovim stranicama točni i ispravni , te zadržava pravo izmjene tj. korekcije pogrešno istaknutih cijena odnosno podataka (npr. cijena 0.- samo znači da cijena zbog tehničkih razloga nije istaknuta). Cijene su podložne promjenama. Istaknute cijene ne sadrže cijenu troškova prijevoza, dostave ili poštanskih usluga, koje se naplaćuju dodatno. 

 

Plaćanje


 

1.  Plaćanje gotovinom - najpovoljniji način plaćanja kojim na većinu ponude ostvarujete popust  od 10% na izraženu cijenu

2.  Kreditne kartice - AMERICAN CARD .... ...........jednokratno..........kredit od 12-36 rata

                                            MAESTRO ...........................jednokratno..........obročno 2-12 rata..(samo Privredna banka)

                                            VISA .................................. jednokratno..........obročno 2-12 rata..(samo Privredna banka)

                                            MASTER CARD.....................jednokratno

                                            DINERS CARD......................jednokratno.........  obročno 2-12 rata

3.  Plaćanje virmanom, bankarskim transferom ili općom uplatnicom – na osnovu ponude, potrebno je prije preuzimanja naručenog uplatiti ukupni iznos na naš bankovni račun.

 

Isporuka i dostava


Svi proizvodi prezentirani na ovim stranicama mogu se pogledati (prema dogovoru) i kupiti u prostoru Galerije Luka u Shopping centru Prečko, Josipa Slavenskog 1, Zagreb. Isporuka i dostava naručenih tj. kupljenih proizvoda je za područje grada Zagreba besplatna, dok se za ostatak Hrvatske vrši putem jedne od dostavnih službi po važečem cjeniku i vremenu potrebnom za dostavu, a na trošak kupca, osim ako nije drugačije dogovoreno. 

Za narudžbe izvan Hrvatske dostava se plaća po važećem cijeniku pojedine kurirske službe, dok vrijeme dostave varira od vremena potrebnog za dobivanje dozvole za izvoz umjetničkog djela i vremena potrebnog pojedinoj kurirskoj službi za dostavu.

Naručena umjetnička dejla pakiraju se tako da se izbjegnu bilo kakva oštećenja prilikom uobičajenog transporta. Naša je preporuka da osigurate Vaš paket od rizika gubitka i oštećenja kojima je izložen tokom prijevoza. Molimo vas da po primitku pošiljke obavezno odmah provjerite njenu ispravnost i sve eventualne nepravilnosti i oštećenja odmah prijavite kurirskoj službi koja je dostavila pošiljku. 

Naručenu robu možete platiti:

1.  gotovinom pouzećem - naručeno plaćate prilikom dostave pri čemu kupac osim troškova dostave plaća i trošak transfera plaćanja

2. virmanom, bankarskim transferom ili općom uplatnicom – na osnovu ponude, potrebno je prije slanja naručene robe uplatiti ukupni iznos na naš bankovni račun, pri čemu se štedi na troškovima transfera plaćanja

Galerija Luka zadržava diskreciono pravo otkazivanja narudžbe u roku od 48 sati ukoliko procjeni da iz bilo kojeg objektivnog razloga ne može ispuniti rokove i uvijete dostave.

Takođe, zadržava pravo da odbije narudžu kupcima koji na bilo koji način krše uvjete korištenja ovih stranica.

 

Jamstvo


Galerija Luka j.d.o.o. garantira da će kupcu isporučiti proizvod koji je naručio, u ispravnom stanju s pratećom dokumentacijom. Ukoliko u roku četrnaest (14) kalendarskih dana od dana preuzimanja kupljenog proizvoda, kupac uoči nepravilnosti, oštećenja ili se radi o proizvodu koji nije naručen, kupac ima pravo na povrat ili zamjenu kupljenog proizvoda. Galerija Luka j.d.o.o. će na osnovu opravdanog zahtjeva kupca u najkraćem mogućem roku, a max. trideset (30) dana od povrata kupljenog proizvoda od strane kupca, izvršiti zamjenu proizvoda ili povrat sredstava za kupljeni proizvod. Kupac je obavezan kupljeni proizvod vratiti  u stanju u kojem su mu dostavljeni, u pakiranju u kojem mu je proizvod dostavljen sa svom pripadajućom dokumentacijom.

 

Galerija Luka j.d.o.o.
Josipa Slavenskog 1, ( Schopping Centar Prečko 1. kat. )
10000 Zagreb

emai: galerija-luka@gmail.com

upisano u Sudski registar Trgovačkog suda u Zagrebu pod matičnim brojem subjekta upisa (MBS): 080870207
osobni identifikacijski broj (OIB): HR70204434624, 

 Posljednje izmjene: 10.06.2022.

 


nazovi-nas
+385915885343
Radno vrijeme sa strankama:
radnim danom od 16 do 20 sati
subotom od 11 do 14 sati
nedjeljom i praznikom ne radimo
MOLIMO VAS DA NAS PRIJE DOLASKA KONTAKTIRATE