Kupovina i plaćanje

 Izaberite jedan od načina kupovine i plaćanja:


- gotovinsko ili virmansko plaćanje uz minimalno 10% popusta

- plaćanje s karticama uz mogućnost obročnog plaćanja

- kupovina direktno u prostoru galerije u Shopping centru Prečko, Zagreb

- naručite sliku s mogućnošću besplatne dostave na vašu adresuCijena


Istaknute cijene proizvoda su maloprodajne i izražene u kunama. Galerija Luka j.d.o.o. nije u sustavu PDV-a. Sve cijene na ovim stranicama izražene su bez PDV-a. Važeća cijena je cijena izražena u kunama, dok cijene izražene u ostalim valutama imaju samo informativnu vrijednost. Galerija Luka ne garantira da su sve cijene i podaci na ovim stranicama točni i ispravni , te zadržava pravo izmjene tj. korekcije pogrešno istaknutih cijena odnosno podataka (npr. cijena 0.- samo znači da cijena zbog tehničkih razloga nije istaknuta). Cijene su podložne promjenama. Istaknute cijene ne sadrže cijenu troškova prijevoza, dostave ili poštanskih usluga, koje se naplaćuju dodatno. 


Plaćanje


Radove koji su prezentirani na ovim stranicama možete pogledati u našem prostoru u Shopping centru Prečko na  1. katu.

Istaknute cijene odnose se na opremljene (uokvirene) slike ukoliko nije drugačije navedeno. Ukoliko vas zanima slika koja nije opremljena, postoje dvije opcije:

1.)  mi vam ju možemo opremiti (uokviriti) u roku od 2-3 radna dana

2.)  ili možete odmah kupiti neopremljenu sliku pri čemu ćemo umanjiti cijenu za cijenu okvira, ovisno o pojedinoj slici1.  Plaćanje gotovinom - najpovoljniji način plaćanja kojim na većinu ponude ostvarujete popust  od 10% na izraženu cijenu

2.  Kreditne kartice - AMERICAN CARD .... ...........jednokratno..........kredit od 12-36 rata


                                            MAESTRO ...........................jednokratno..........obročno 2-12 rata..(samo Privredna banka)

                                            VISA .................................. jednokratno..........obročno 2-12 rata..(samo Privredna banka)

                                            MASTER CARD.....................jednokratno

                                            DINERS CARD......................jednokratno.........  obročno 2-12 rata

3.  Plaćanje virmanom, bankarskim transferom ili općom uplatnicom – na osnovu ponude, potrebno je prije preuzimanja naručenog uplatiti ukupni iznos na naš bankovni račun.Isporuka i dostava


Svi proizvodi prezentirani na ovim stranicama mogu se pogledati (prema dogovoru) i kupiti u prostoru Galerije Luka u Shopping centru Prečko, Josipa Slavenskog 1, Zagreb. Isporuka i dostava naručenih tj. kupljenih proizvoda je za područje grada Zagreba besplatna, dok se za ostatak Hrvatske vrši putem jedne od dostavnih službi po važečem cjeniku i vremenu potrebnom za dostavu, a na trošak kupca, osim ako nije drugačije dogovoreno. 

Za narudžbe izvan Hrvatske dostava se plaća po važećem cijeniku pojedine kurirske službe, dok vrijeme dostave varira od vremena potrebnog za dobivanje dozvole za izvoz umjetničkog djela i vremena potrebnog pojedinoj kurirskoj službi za dostavu.

Naručena umjetnička dejla pakiraju se tako da se izbjegnu bilo kakva oštećenja prilikom uobičajenog transporta. Naša je preporuka da osigurate Vaš paket od rizika gubitka i oštećenja kojima je izložen tokom prijevoza. Molimo vas da po primitku pošiljke obavezno odmah provjerite njenu ispravnost i sve eventualne nepravilnosti i oštećenja odmah prijavite kurirskoj službi koja je dostavila pošiljku. 

Naručenu robu možete platiti:

1.  gotovinom pouzećem - naručeno plaćate prilikom dostave pri čemu kupac osim troškova dostave plaća i trošak transfera plaćanja

2. virmanom, bankarskim transferom ili općom uplatnicom – na osnovu ponude, potrebno je prije slanja naručene robe uplatiti ukupni iznos na naš bankovni račun, pri čemu se štedi na troškovima transfera plaćanja

Galerija Luka zadržava diskreciono pravo otkazivanja narudžbe u roku od 48 sati ukoliko procjeni da iz bilo kojeg objektivnog razloga ne može ispuniti rokove i uvijete dostave.

Takođe, zadržava pravo da odbije narudžu kupcima koji na bilo koji način krše uvjete korištenja ovih stranica ili se nalaze na crnoj listi.OBAVIJEST O NAČINU PODNOŠENJA PRIGOVORA POTROŠAČA


Sukladno članku 10. Zakona o zaštiti potrošača (Nar. nov., br. 41/14 i 110/15) obavještavamo potrošače da nezadovoljstvo u odnosu na pruženu uslugu mogu iskazati prigovorom u pisanoj formi na adresu:
Galerija Luka j.d.o.o. ; Josipa Slavenskog 1 ; 10000 Zagreb
ili putem emaila: galerija.luka@gmail.com
Pri tome ćemo Vam bez odgađanja pisano potvrditi primitak prigovora. Na prigovore podnesene u pisanom obliku odgovoriti ćemo u roku od 15 dana od dana zaprimanja prigovora. Molimo da u svom prigovoru navedete:  Ime i prezime ili naziv tvrtke te adresu za dostavu odgovora.


ODLUKA O JEDNOSTRANOM RASKIDU UGOVORA I POVRATU ROBEKupac ima pravo jednostrano raskinuti ugovor o kupoprodaji u zakonskom roku od 14 (četrnaest) dana od dana kada je kupcu proizvod predan u posjed, bez navođenja razloga. Kako bi ostvarili pravo na jednostrani raskid ovoga Ugovora, prije isteka roka od 14 dana morate nas obavijestiti o svojoj odluci o jednostranom raskidu ugovora  i to nedvosmislenom izjavom poslanom poštom, telefaksom ili elektroničkom poštom, u kojoj ćete navesti svoje ime i prezime, adresu, broj telefona, telefaksa ili adresu elektroničke pošte, ili putem obrasca za jednostrani raskid ugovora iz priloga. Potvrdu primitka obavijesti o jednostranom raskidu ugovora dostavit ćemo Vam, bez odgađanja, elektroničkom ili redovnom poštom.


Galerija Luka j.d.o.o. se obavezuje, u slučaju jednostranog raskida ugovora, bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 dana od zaprimanja pisane obavijesti od kupca o raskidu ugovora, vratiti kupcu uplaćeni novac (eventualno umanjen za cijenu dostave). Povrat plaćenog obavit će se istim sredstvom plaćanja osim ako kupac izričito ne pristane na neki drugi oblik plaćanja uz pretpostavku da kupac ne snosi nikakve dodatne troškove takvog povrata plaćanja.

Galerija Luka j.d.o.o. je dužna izvršiti povrat plaćenog tek nakon povrata robe od strane kupca.  Troškove povrata robe od strane kupca u slučaju jednostranog raskida ugovora snosi - kupac. Kupac je odgovoran za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom, osim onoga koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe.

Kupac nema pravo na jednostrani raskid ako je:

  • predmet ugovora roba koja je izrađena po specifikaciji Kupca ili koja je jasno prilagođena Kupcu
  • koja je naručena specijalno prema željama kupca, a ne nalazi se u redovnom asortimanu
  • roba na koju je ostvaren poseban popust ili je kupljena po akcijskoj cijeni

Kupac je, u svim slučajevima kada vrši povrat proizvoda po bilo kojoj osnovi, proizvod koji vraća dužan vratiti u originalnom pakiranju zajedno sa svim pripadajućim dijelovima i dokumentacijom, a svaka oznaka kojoj je svrha ukazati kako proizvod nije korišten ili oštećen ne smije biti uklonjena ili oštećena.

Kupac je dužan preuzeti kupljeni proizvod prilikom isporuke. Iznimno, u slučaju značajnijeg vidljivog nedostatka proizvoda koji Kupac opazi prilikom preuzimanja pošiljke, Kupac nije dužan dostavljeni proizvod preuzeti i može odbiti primitak, te ne snosi troškove dostave takvog proizvoda. Smatra se da proizvodi koji su uredno zaprimljeni od strane Kupca nisu imali vidljivi nedostatak.

Ukoliko proizvod ima skriveni nedostatak (npr. slomljen je dio, proizvod je ogreban u transportu), što Kupac utvrdi po otvaranju proizvoda bez korištenja, montaže odnosno stavljanja proizvoda u funkciju, Kupac ima pravo na jednostrani raskid ugovora i povrat novca, zamjenu proizvoda, uklanjanje nedostatka ili umanjenje cijene.


  


Jamstvo


Galerija Luka j.d.o.o. garantira da će kupcu isporučiti proizvod koji je naručio, u ispravnom stanju s pratećom dokumentacijom. Ukoliko u roku četrnaest (14) kalendarskih dana od dana preuzimanja kupljenog proizvoda, kupac uoči nepravilnosti, oštećenja ili se radi o proizvodu koji nije naručen, kupac ima pravo na povrat ili zamjenu kupljenog proizvoda. Galerija Luka j.d.o.o. će na osnovu opravdanog zahtjeva kupca u najkraćem mogućem roku, a max. trideset (30) dana od povrata kupljenog proizvoda od strane kupca, izvršiti zamjenu proizvoda ili povrat sredstava za kupljeni proizvod. Kupac je obavezan kupljeni proizvod vratiti  u stanju u kojem su mu dostavljeni, u pakiranju u kojem mu je proizvod dostavljen sa svom pripadajućom dokumentacijom.


Galerija Luka j.d.o.o.
Josipa Slavenskog 1, ( Schopping Centar Prečko 1. kat. )
10000 Zagreb

emai: galerija-luka@gmail.com

upisano u Sudski registar Trgovačkog suda u Zagrebu pod matičnim brojem subjekta upisa (MBS): 080870207
osobni identifikacijski broj (OIB): HR70204434624, 

 

Posljednje izmjene: 10.07.2017.